Home Press Releases TACK för ett givande 2012! Vi ser fram emot ett spännande 2013!

TACK för ett givande 2012! Vi ser fram emot ett spännande 2013!

0
SHARE

2012

Har varit ett utmanande år! DaGama Travelweb har vuxit och vi har medarbetare i de nordiska länderna, vi har fått flera nya samarbetspartners, vi har gjort flera häftiga FAM trips och vi har fått massor av nya kontakter.

2013

Ett nytt år innebär nya, spännande utmaningar, intressanta och lärorika FAM trips till högaktuella delar av världen, Workshops och Roadshows…m.m. Vi hoppas på att få göra detta tillsammans med Er!
 
 
Våra nya samarbetspartners

Royal African Discoveries – en DMC som levererar högsta kvalitet och bästa upplevelserna i Sydafrika, Namibia, Mozambique, Zambia, Zimbabwe och Botswana.

Vi var precis nere och träffade grundaren och ägaren Johan Groenewald. Han tog oss med på en oförglömlig resa! I Madikwe Game Reserve bodde vi på fantastiska safari lodger, vi fick vara med om en obeskrivlig safariupplevelse, service i toppklass och 100% engagerade guider.
 
SNTTA Emir Tours, Dubi – en DMC i det “ever changing” Dubai. Med lång erfarenhet, personligt engagemang och med koll på vad varje nationalitet värderar lite högre ger SNTTA Emir Tours service i toppklass.

Vi börjar 2013 med en FAM trip till Dubai för att ge er en känsla av vad SNTTA har att erbjuda. Datum meddelas inom kort, men anmäl gärna ditt intresse redan nu till info@dagama.nu
 
 
En tillbakablick – FAM Trips 2012

Stort tack till alla som medverkat till att vi har haft 3 fantastiska fina FAM trips under hösten 2012.

Twiga Tours, Kenya – I oktober åkte ett härligt gäng åkte med Sebastien från DaGama Travelweb i Finland i spetsen till Kenya och fick under 10 dagar lära känna Twiga Tours. En familjär DMC som ser det som en självklarthet att vara personliga.

Jordanien är inte som du tror! Vi har haft förmånen att organisera 2 FAM trips till Jordanien. En grupp flög med Turkish Airlines, den andra gruppen med Austrian Airlines. Jordanien är unikt! Petra måste ses, Döda Havet måste upplevas, Röda Havet måste dykas i…vill ni veta mer? Hör av er till oss eller läs mer på www.visitjordan.com

Vi hinner med en FAM trip till innan jul! På lördag åker vi till Marrakech och bor bl a på Jnane Tamsna. Direktflyg med Norwegian, 5 dagar på plats, läckra hotell, mystik och välmående.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here