Home Press Releases Sveriges första hotell med eget vineri The Winery Hotel banar väg för...

Sveriges första hotell med eget vineri The Winery Hotel banar väg för en anpassad, mobil gästupplevelse baserad på Alcatel-Lucent Enterprise Bring Your Own Device-teknik

0
SHARE
I korthet:
•Med en specialutformad applikation får gästerna tillgång till anpassade hotelltjänster i sin smartphone
•Med innovativ teknik som ersätter telefonerna på hotellrummen kan det nya 184-rumshotellet The Winery Hotel erbjuda sina gäster en personlig urban vinupplevelse
•Genom att integrera tjänsten med sociala medier kan vinentusiaster dela gillningar och kommentarer
The Winery Hotel är ett nytt hotellkoncept i Sverige som nu kommer att använda en BYOD-gästapplikation för att ytterligare förbättra vin- och hotellupplevelsen. Den nya applikationen är baserad på en Alcatel-Lucent Enterprise BYOD-gästtelefonilösning och har utvecklats av TeleOffice specifikt för The Winery Hotel. Via sin egen enhet får gästerna tillgång till alla vin- och hotelltjänster där de bland annat kan boka faciliteter, titta på restaurangmenyer och söka information om viner. Gästerna får tillgång till de här tjänsterna visa sina smarta enheter vilket skapar en personlig upplevelse av vin- och hotellerbjudanden såväl före, under som efter vistelsen. Den nya lösningen håller nu på att implementeras för att finnas på plats när The Winery Hotel slår upp portarna i januari 2016.
 The Winery Hotel har 184 rum och en mötesavdelning för 200 deltagare. Hotellet ägs gemensamt av de tre familjerna Söder, Östlundh och Ruhne och blir det första urbana vinhotellet i Sverige. Tack vare den nya applikationen kan hotellet skicka erbjudanden och meddelanden direkt till gästernas smartphones vilket säkerställer kontakt dygnet runt. Applikationen är även integrerad med sociala medier så att uppdateringar på sociala plattformar kan få stor spridning.
 Den nya lösningen har en enkel och intuitiv design som kräver minimalt underhåll för att säkerställa att gästerna får kontinuerliga uppdateringar och kontinuerlig kvalitet på tjänsterna. Och den eliminerar behovet av en fysisk telefon på hotellrummet. De enda fysiska telefonerna i hotellet är 16 Alcatel-Lucent 8028 och 8038 Premium DeskPhones som tillhandahåller ett brett utbud avancerade telefonifunktioner för företagets administrativa medarbetare. TeleOffice, del av norska Telecom Norden, levererar en lösning i teknikens framkant som är unik för The Winery Hotel.
Marcus Östlundh, Managing Director, The Winery Hotel
”Den nya gästappen var ett naturligt val för vårt hotell – en unik lösning som ger gästerna en bättre vinupplevelse påhotellet. Vi kan använda den nya appen för att dela och skräddarsy kampanjinformation i alla skeden av kundresan. Det är ett stort steg att ta bort telefonerna på hotellrummen, men vi är övertygade om att våra gäster kommer att uppleva den här lösningen som både .personligt och bekvämt.”
Thomas Berger, Director, Nordic & Baltic Region, ALE
”Utvecklingen av den här appen specifikt för The Winery Hotel visar hur flexibel Alcatel-Lucent Enterprise BYOD-gästtelefonilösningen är, eftersom det både går fort och är kostnadseffektivt att utveckla liknande appar för vilken bransch som helst och inte bara för hotellbranschen. Vi tror att en ökad digitalisering i hotellsektorn är nästa logiska steg för att möta den allt vanligare mobilitetstrenden.”
Stefan Eriksson, Managing Director, TeleOffice
”Vår leverans av gästappen till The Winery Hotel återspeglar hotellbranschens nuvarande utveckling – gäster förväntar sig ständig uppkoppling och vill i högre utsträckning bestämma själva samtidigt som hotellen måste ha en infrastruktur på plats som kan leverera dessa tjänster. Alcatel-Lucent Enterprise BYOD-gästtelefonilösningen var ett utmärkt ramverk vid utvecklingen av den här appen och The Winery Hotel får nu en enkel och intuitiv lösning för att ge sina gäster bästa service.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here