Home Press Releases Svenska staten och svenska försvarsmakten ger Norwegian fortsatt förtroende

Svenska staten och svenska försvarsmakten ger Norwegian fortsatt förtroende

0
SHARE

Norwegian får återigen förtroende att flyga statens anställda till och från Stockholm-Arlanda, Göteborg, Luleå, Malmö och Umeå. Även svenska försvarsmakten ger Norwegian fortsatt förtroende och väljer Norwegian som förstahandsleverantör på flygresor till och från Stockholm-Arlanda, Umeå och Malmö.

Både svenska staten och svenska försvarsmakten har i dagarna upphandlat nya inrikesavtal för flygresor. Norwegian får återigen förtroendet att flyga alla statliga myndigheter, verk, högskolor och universitet under ett år med start 1 december 2013 och med option på max 36 månader. Avtalet gäller för flygresor till och från Stockholm-Arlanda, Göteborg, Luleå, Malmö och Umeå.

 

Avtalet med försvarsmakten träder i kraft 1 oktober 2013 och gäller fram till 31 oktober 2014 med option på ytterligare ett år. Norwegian har valts som förstahandsleverantör på sträckorna till och från Stockholm-Arlanda, Luleå, Umeå och Malmö. Norwegian kommer även att erbjuda försvarsmakten resor till och från Stockholm-Arlanda, Göteborg, Kiruna och Visby.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Petteri Olsén, Försäljningschef Norwegian Sverige

Mobil: + 46 735 22 22 12

 

Åsa Larsson, Informationschef Norwegian

Mobil: +46 735 22 22 42

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here