Home Press Releases Scandinavian Resort satsar på att utveckla Bjärehalvön till Nordens bästa golfdestination

Scandinavian Resort satsar på att utveckla Bjärehalvön till Nordens bästa golfdestination

0
SHARE
Scandinavian Resort även alla golfentusiaster till Bjärehalvön och gör en storsatsning att bli Nordens bästa golfdestination
Satsningen på att göra Bjärehalvön till nordens bästa cykeldestination är en succé. Stora skaror cyklister kommer nu för att träna i det vackra landskapet och utmanande terrängen (www.scandinavianresort.se/cykling). Nu satsar Scandinavian Resort och Båstad på att göra Bjärehalvön till den självklara mötesplatsen även för golfälskare. Tillsammans erbjuder golfbanorna Bjäre GK, Båstad GK, Torekovs GK och Åkagårdens GK allt en golfare kan önska sig. Spela över 100 golfhål i absolut toppklass i fantastisk miljö med utsikt över Bjärelandskapet och med havet som närmsta granne.
“Torekov Hotell är redan etablerat hos golfälskare och det stora intresset för golf på Bjärehalvön gör att vi även öppnat upp med golferbjudanden på Hotel Skansen. Samtidigt erbjuder vårt nya hotell, Hotel Riviera Strand, boende i lyxiga lägenheter som är ett perfekt och prisvärt alternativ för exempelvis golfligornas avslutnings- och upptaktsmöten”, säger Henrik Jönne, hotelldirektör Hotel Skansen.
Scandinavian Resorts tre hotell på Bjärehalvön erbjuder noga utvalda golfpaket som lever upp till golfarens förväntningar där både matupplevelsen och hotellvistelsen har stort fokus. Dessutom ger Bjärehalvöns gynnsamma klimat golfaren möjlighet att spela på sommargreener så gott som hela året.
“Båstad och Bjärehalvön kan erbjuda mycket golf, och golf med riktigt bra kvalitet. Det är därför naturligt att Bjärehalvön profileras även som en golfdestination. Det är tydligt att detta segment är en viktig motor för att fortsätta skapa tillväxt inom besöksnäringen för den aktiva människan”, tillägger Karin Bengtsson, VD på Båstad Turism & Näringsliv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here