Home Press Releases Ronneby Brunn bjuder in till en fullspäckad nöjesvår!

Ronneby Brunn bjuder in till en fullspäckad nöjesvår!

0
SHARE
Ronneby Brunn i samarbete med nöjesarrangören Enduo bjuder in till en fullspäckad nöjesvår.
I vår gästas Brunnsrestaurangen av följande artister:
·         29/1 – Lasse Stefanz. Nu kommer Nordens största dansband till oss! Lasse Stefanz kommer bjuda på en kväll i fullfart med en massa dans på det 500 kvm stora dansgolvet på Blekinge Convention Center.
·         13/2 – Topcats. Modern rockabilly med fullt ös och outtröttlig energi. De senaste 14 åren har det värmländska bandet pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen.
·         20/2 – Golden Hits på Turné. Producenterna bakom Wallmans on Tour presenterar nu en helt ny turnéshow som kommer att rulla på Sveriges vägar – Golden Hits på Turné. Fyra väl utvalda fantastiska artister bjuder på en show fullspäckad med hits, nostalgi, humor och glädje med hög igenkänningsfaktor som garanterat kommer få alla att dansa och sjunga med. Komik och värme blandas med storslagna rockklassiker och kvällen fylls av tributes till några av våra folkkäraste svenska och internationella artister. Golden hits på turné kommer med festen – Räkna med fullt ös från start till mål!
·         27/2 – Stand Up-wekeend. För första gången ser ni Sveriges humorelit Robin Paulsson och Emma Knyckare tillsammans på scen! Robin Paulsson – Robin är en av Sveriges absolut bästa programledare, hans egna TV-show “Robins” är nu inne på sin tolfte säsong. Denna charmiga skåning är älskad av publiken både som sig själv och som den exeptionella zlatanimitatör han är. Emma Knyckare –  Emma började stå-uppa på Oslipat i Malmö 2009, 2013 gjorde hon sin första stå-upp turné och blev därefter nominerad till årets kvinnliga komiker vilket hon även blev nominerad till år 2014.
·         5/3 – Wallmans on tour. Wallmans bjuder på en spektakulär show fulladdad med energi, glädje, skratt och grymt bra sångröster – allt presenterat av Wallmans rutinerade och sköna artister. Under kvällen får du bland annat uppleva shownummer inspirerade av bl. a ABBA, U2, Avicii, Magnus Uggla och inte minst en rad hits av Rockikoner som ACDC, Kiss m fl.
·         19/3 – The Legends – A tribute to Elvis Presley – Roy Orbison – Jerry Lee Lewis Sveriges elit för tolkandet och imiterandet av dessa legender har samlats. En unik skara, alla erkända och lovordade på sitt sätt genom sina genomslag som finalister i TV4s “Sikta Mot Stjärnorna”. Henrik Åberg, Johnny Duvert och Jerry Carlson – eliten – de enda som tillsammans och med rättvisa kan återskapa ljud och atmosfär så som den en gång var. En unik show utöver det gamla vanliga med igenkännbara artister som fångar publiken. En show tillägnad det bästa som varit och som stannat kvar.
·         2/4 – Wallmans on tour  återvänder till Brunnsrestaurangens scen.
·         9/4 – Waterloo – Best of ABBA tribute show. En hyllningsshow till ABBAs musik med 10-mannabandet Waterloo.
·         7/5 – Magnus Carlsson. En av Sveriges mest populära och folkkära artist är tillbaka på Ronneby Brunn!
– Vi hoppas att vårt gedigna nöjesprogram i vår faller våra gäster väl i smaken, det är en bra blandning på årets shower där det finns något för alla, säger Christian Mörkstedt, VD på Ronneby Brunn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here