Home Press Releases Quality Hotel Frösö Park satsar på körupplevelser med motorsportstjärna

Quality Hotel Frösö Park satsar på körupplevelser med motorsportstjärna

0
SHARE
Det nyöppnade hotellet Quality Hotel Frösö Park i Östersund startar ett samarbete med motorsportstjärnan Patrik Sandell. De ska tillsammans erbjuda körupplevelser och förarutbildningar på nya is- och motorbanor till svenska och internationella företag och grupper. Satsningen heter Frösö Park Driving Experience.
– Jag reser världen runt och tävlar inom motorsport och har sett otroligt många olika upplägg på aktivitetsarenor för bilrelaterade events. Anläggningen på Frösö Park med sin närhet till flyg, hotell, konferensanläggning och de olika banorna är helt unik i sitt slag. Här finns allt inom 5 minuter, säger Patrik Sandell, ansvarig Frösö Park Driving Experience.
De två isbanorna och motorbanan ligger, liksom hotellet, i direkt anslutning till flygplatsen, där delar av tidigare flygflottiljens (F4) område arrangerats om till att passa förarutbildningar.
– Frösö Park Driving Experience är en viktig pusselbit i vår ambition att bli Europas mest attraktiva aktivitets- och mötesanläggning. Nu kan vi erbjuda våra mötesgäster en ny minnesvärd och nyttig upplevelse samtidigt som vi kan attrahera en ny typ av besökare till Östersund som inte skulle hitta hit annars, säger Björn Hemmingsson, vd Quality Hotel Frösö Park.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here