Home Press Releases Nya utrikessatsningar för flygbolaget BRA

Nya utrikessatsningar för flygbolaget BRA

0
SHARE

Svenska flygbolaget BRA lanserar en egen direktlinje mellan Berlin och Växjö. Samtidigt utökas samarbetet med Finnair för flygningar direkt till Helsingfors från Stockholms cityflygplats Bromma.

”Vårt fokus som flygbolag är fortsatt inrikestrafik. Men när det finns efterfrågan på flyg och när vi ser efterfrågan i båda ändarna av en linje, som mellan Växjö och Berlin, kan vi dra nytta av vår flygflotta och vår duktiga personal för att tillgodose marknadens behov”, säger Christian Clemens som är VD för flygbolaget BRA.

”Både Berlinlinjen och Helsingforsflygningarna gör att vi kan optimera vår produktivitet som flygbolag ytterligare och samtidigt erbjuda våra kunder relevanta flyglösningar”, säger Christian.

Växjö-Berlin
Första flyget lyfter den 30 mars 2018 och trafikerar Småland Airport – Berlin Tegel Airport till den 21 oktober 2018. Avgång på fredagar och söndagar med pris från 498 kronor inklusive skatter och avgifter.
Flygningarna genomförs med en av bolaget klimatsmarta ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Flygtiden blir 1 timma och 35 minuter.

Bromma – Helsingfors
BRA utökar samarbetet med Finnair. Det gör att BRAs kunder efter årsskiftet får upp till sju avgångar per vardag att välja mellan Bromma till Helsingfors. BRA börjar att flyga en av de sju avgångarna per dag. Redan idag flyger BRA mellan Umeå och Helsingfors för Finnair.

Helsingforsflygningarna genomförs även de med en av bolagets ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Det är helt nya turbopropellerflygplan, speciellt anpassade för regional och medeldistanstrafik.

Både Berlin- och Helsingforsflygningarna finns att boka via www.flygbra.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here