Home Press Releases Norwegian lancerer nye ”Dreamliner”-uniformer designet af Moods of Norway

Norwegian lancerer nye ”Dreamliner”-uniformer designet af Moods of Norway

0
SHARE

Den 30. maj starter Norwegians nye langdistanceruter. Moods of Norway har designet uniformerne til Norwegians kabineansatte og piloter på ruterne til New York, Bangkok og Ft. Lauderdale.

”Vi er meget tilfredse med de flotte uniformer, som Moods of Norway har designet  til piloterne og de kabineansatte på vores langdistanceflyvninger. Designet er flot og moderne, og jeg ser virkelig frem til, at vi får vist dem frem på vores langdistanceflyvninger næste uge. Moods of Norway har, i lighed med os, satset i et internationalt marked, og vi ser begge betydningen af at kunne profilere os på en måde, som måske skiller sig lidt ud, også internationalt,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

”Det er en stor ære at få lov til at sætte vores præg på Norwegians nye, internationale satsning med vores ’happy clothes for happy crew’. Gennem designet ønsker vi at tilføre stil og samtidig noget af det karakteristiske, glade Moods of Norway-design med detaljer og farver,” siger Simen Staalnacke og Peder Børresen, designere og grundlæggere af Moods of Norway.

Uniformerne er designet i tråd med interiøret i Norwegians nye Boeing 787 Dreamliner, som skal bruges på langdistanceruterne. Tanken bag designet har været  at lave elegante og mere spændende uniformer end de traditionelle uniformer, vi ser i luften i dag. Marineblå går igen som hovedfarve gennem hele kollektionen med indslag af Moods of Norways karakteristiske røde og hvide detaljer baseret på Norwegians farver samt lyseblå nuancer lånt fra Dreamlinerens interiør. Damekollektionen  har elegante nederdele og kappe-jakker. Foret i jakker, nederdele og trench coat er dekoreret med illustrationer, som henter inspiration fra Stryn, hjemsted for Moods of Norway. Uniformerne har flere sjove detaljer som ordene ’kaffe’ og ’te’ på jakkeærmerne, ’come fly with me’ broderet på indersiden af jakkekraven samt tjeklister på strømperne og indersiden af buskerne. På strømperne opfordres der til følgende: ’Remember toothbrush, be on time, buckle up, know your exits, enjoy the flight, have fun.’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here