Home Press Releases Kom i julstämning i Sigtuna

Kom i julstämning i Sigtuna

0
SHARE

Under fyra söndagar före jul pågår Sigtuna stads traditionella julmarknader.

Julen står snart för dörren, och vad kan vara mysigare än att gå på julmarknad? I Sigtuna finns flera olika marknader att välja mellan. Inomhus för den frusne, på barockslott för slottsälskaren eller utomhus i Sigtuna stad. Kombinera eller besök dem en och en. Avsluta gärna med god julmat – hotellen i Sigtuna dukar upp julbord och erbjuder flera julpaket att välja bland.
Steninge julmarknad
Steninges traditionella julmarknad är förmodligen Sveriges största julmarknad inomhus och är öppen varje dag fram till den 23 december.

Datum: Varje dag 18 november -23 december
Mer information om Steninges Julmarknad.
Sigtuna stads julmarknad
Under fyra söndagar före jul pågår Sigtuna stads traditionella julmarknader. Gator och gränder skiner upp med julkänsla från förr. Marknaden har fri entré och gratis parkering.
Datum: söndagarna 26 november, 3, 10 och 17 december kl.11.00-16.00
Julmarknad på Skokloster slott
Kom i julstämning på Skoklosters slott och upplev den första adventshelgen i av ett av världens bäst bevarade barockslott som vilar mäktigt i vinterskrud vid Mälarens strand. På slottets vackra innegård pågår marknad och i dagarna två fylls slottet med juliga aktiviteter, för både stora och små.
Datum: 2-3 december kl. 11.00 – 16.00
Herresta Lada – Adventsöppet
Välkommen till lokala hantverksutställningar, presentbutik & ekologiskt café. Flera lokala hantverkare finns på plats. Njut av den fina plasten och stämningen på Herresta Lada.
Datum: 9-10 december samt 16-17 december kl. 11.00–17.00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here