Home Press Releases Kampanjpriser på konferenser hos Ibis hotell

Kampanjpriser på konferenser hos Ibis hotell

0
SHARE

Norse Hotels erbjuder attraktiva kampanjpriser för konferenser som bokas på något av deras fem svenska Ibis-hotell med konferensanläggningar. Erbjudandet går att boka fram till den 15:e mars och gäller för konferenser som hålls från februari och framåt, beroende på hotell.

På Ibis Malmö, Ibis Göteborg-City och Ibis Nyköping konfererar var tionde person gratis. I Malmö gäller erbjudandet från april-juni, i Göteborg från februari-juni och i Nyköping från juli-december. Ibis Malmö har ett stort antal konferensrum som rymmer konferenser upp till 300 personer. På Ibis Göteborg-City konfererar ni i kaptenshytten med en fantastisk utsikt över hamnen. Ibis Nyköping, nära Skavsta flygplats, kan ta emot upp till 120 personer för konferens men har även plats för mindre grupper.

– Det är bra att mötas utanför det egna kontoret. Hos oss har företag möjlighet att konferera och få mer konferens för pengarna, säger Lars Toresson, Operativ Chef på Norse Hotels.

Ibis Stockholm-Hägersten, som har 10 olika konferensrum i storlek 20 – 100 kvm, erbjuder 25% rabatt på konferenser i februari, mars och april. På Ibis Sundsvall-City finns sex olika konferensrum för konferenser med upp till 50 personer som kan bokas för 1620 kr per dag för möten som hålls under februari, mars, april, augusti och december.

Priserna bokas med koden ”VT2012” fram till och med den 15:e mars.

Information om storlek och omfattning på konferensrum finns på varje hotells hemsida:
www.ibis-goteborg-city.com
www.ibis-hagersten.com
www.ibis-malmo.com
www.ibis-nykoping.com
www.ibis-sundsvall.com
 
 
Om Norse Hotels
Företaget är verksamt i Norden som investerare och operatör i hotellbranschen med över 1400 rum. De flesta hotell drivs genom franchiseavtal med internationella hotellvarumärken. I Sverige driver Norse Hotels 14 Ibis hotell och 4 Formule 1 hotell i hela landet. 
 
För mer information:
Lars Toresson
Operativ chef, Norse Hotels
Tel.: 08-681 8224, Mobil: 0733-661936
E-post: lars.toresson@norse-hospitality.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here