Home Press Releases Inge Correll forlader Havreholm

Inge Correll forlader Havreholm

0
SHARE

Direktør og ejer gennem 25 år, Inge Correll, har besluttet at trække sig tilbage og lade nye kræfter komme til på det smukke konferencehotel i Nordsjælland.

Nu gælder det mere tid til børnebørnene og andre livsprojekter.

En æra på Havreholm Slot er forbi. Efter 25 år ved roret har Inge Correll valgt at trække sig tilbage fra det hekstiske liv i hotel og restaurantionsbranchen.

– Jeg er lige blevet 73 år og har et tredje barnebarn på vej. Selvom der
stadig er en del energi i mig, så har jeg valgt at standse, mens jeg stadig er frisk og rørig. Det har været en svær beslutning, som dog har været undervejs gennem noget tid, fortæller Inge Correll.

Det er især medarbejderne, hun kommer til at savne. Og de faste spændende gæster, som har fyldt en stor del af Inge Corrells liv gennem de sidste 25 år.

– Det er altid vemodigt at skulle sige farvel, men jeg er glad for de år, vi
har haft sammen og håber, at de ”nye” vil passe godt på stedet, nu hvor jeg ikke selv er der til hverdag, siger Inge Correll.

Hun har dog ikke tænkt sig at sidde på hænderne. Der er stadig stor rift om hendes Takt og Tone causerier, og nu får hun endelig tid til at kaste sig over projekter, der før ikke var plads til.

– Jeg skal have skrevet en bog mere og så har jeg en idé om, et Takt og Tone
brætspil, som venter på at blive realiseret. Desuden vil jeg gerne hjælpe med at arrangere bryllupper, konferencer og selskaber, i det omfang jeg har mulighed for det, lover hun.

For yderligere oplysninger kontakt Inge Correll på 39611700 eller
på 40171784

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here