Home Press Releases Ibis Hotel Göteborg-Mölndal – senast ut i raden att ha renoverats

Ibis Hotel Göteborg-Mölndal – senast ut i raden att ha renoverats

0
SHARE

Norse Hotels fortsätter renovera sina hotell. På Ibis Hotel Göteborg-Mölndal har reception, lobby, bar, restaurang och rum fått en ny stilren design. Rummen har uppgraderats med allt ifrån nya sängar med sköna täcken och mjuka gåsfjäderkuddar till ny färgskala samt platt-TV med satellitkanaler.

Klicka på valfri bild för att ladda ner den högupplöst

Med 15 minuters bilresa till Göteborgs centrum kan du nu bo bekvämt på Ibis Hotel Göteborg-Mölndal. Rummen är utrustade med 40-tums platt-TV, sköna sängar samt parkettgolv, nya textiler och lampor. Även badrummen är nyrenoverade med mosaikväggar.

Hotellet erbjuder ett attraktivt och prisvärt alternativ med alla bekvämligheter som behövs för såväl privat- som affärsresenärer. Hotellet är beläget vid Åby fritidscentrum vilket ger närhet till bad och golf samt Åby travbana.

– Vi är glada att kunna erbjuda gästerna ett konkurrenskraftigt hotell i trevliga omgivningar i Göteborgsområdet, säger hotellchefen Marie Ivarsson.

Hotellets reception är öppen dygnet runt och för gäster är det även gratis parkering. För hungriga går det bra att kvällstid äta middag i restaurangen, eller ta en drink i baren där lättare mat och snacks erbjuds dygnet runt.  

Om Norse Hotels
Företaget är verksamt i Norden som investerare och operatör i hotellbranschen med 1800 rum. De flesta hotell drivs genom franchiseavtal med internationella hotellvarumärken. I Sverige driver Norse Hotels 14 Ibis-hotell och 4 Formule1 i hela landet.

För mer information:
Lars Toresson
Operativ chef, Norse Hotels
Tel.: 08-681 8224, Mobil: 0733-661936
E-post: lars.toresson@norse-hospitality.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here