Home Press Releases Hotel Wellington lanserar löpträning med hotellets egen tränare!

Hotel Wellington lanserar löpträning med hotellets egen tränare!

0
SHARE

Kom igång med träningen efter sommaren! Hotel Wellington erbjuder nu sina gäster löparledda träningspass. Varje tisdag kl 17.00 och torsdag kl 07.00 finns det möjlighet att delta i utmanande utomhuspass. Ett utmärkt sätt att kombinera sin hotellvistelse med träning!

”Löpning är populärt nu, samtidigt som det är motiverande att löpa tillsammans med någon. Både med tanke på tempo och av hänsyn till medlöparen. Nivån på passen anpassas från gång till gång beroende på vilket tempo som deltagarna önskar hålla”, berättar Nina Treschow, Wellingtons tränare.

Natursköna Djurgården ligger precis i närhet till hotellet och erbjuder både platt och kuperad terräng, samtidigt som underlaget är varierat.

”Våra lokaler är begränsade vilket gör att vi nu under höstsäsongen istället erbjuder träningsmöjligheter utomhus. Vi ville göra något lite speciellt och personligt för våra gäster. Under och efter passet får deltagarna tips och råd om både träning och kost”, berättar Nina Treschow.

”Denna vecka sätter vi igång och igår var första passet, vilket var jättekul! Det ger mycket energi att springa i grupp, intervallträning till exempel, känns inte alls lika tuffa när man kan peppa varandra. Förhoppningsvis blir det bra uppslutning på passen, och i så fall ser jag fram emot att springa ihop med våra gäster så länge som klimatet tillåter…”, avslutar Nina Treschow.

Hotell Wellington Stockholm – det lilla hotellet med den varma känslan

Hotellet har ett fantastiskt läge i hjärtat av Stockholms mest fashionabla kvarter Östermalm. Helt lugnt och tyst boende med bara några minuters promenad till vimlande folkliv med shopping, nöjen och restauranger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here