Home Press Releases Full fart framåt för Flod & Hav

Full fart framåt för Flod & Hav

0
SHARE

Upplevelser utöver det vanliga på svårtillgängliga destinationer världen över är i fokus när Flod & Hav nu breddar sitt utbud av upptäcktsresor till bland annat Myanmar, Ryska fjärran östern och öar i Indiska oceanen.

Den som drömmer om att skicka vykort från platser som Aldabra, Kurilerna, Merguiarkipelagen eller Asmat gör klokt i att ta en närmare titt på Flod & Havs breddade utbud. Här ryms såväl möten med uråldriga kulturer på Papua Nya Guinea och björnspaning på Kamtjatka som natursköna vandringar på Java och besök i världsarv som det mäktiga templet Borobodur.

– Våra upptäcktsresor är fartygsbaserade men till skillnad från de traditionella kryssningsfartygen i kolossalformat erbjuder vi varken minigolf eller maskerader ombord, säger Ann-Britt Swahnberg på Flod & Hav och förtydligar:

– Våra förstklassiga fartyg tar endast 100 passagerare. Tillvaron ombord är familjär och våra guider och expeditionsledare håller föredrag och berättar om trakten vi befinner oss i. Vi lägger stor vikt vid upplevelser iland och så gott som varje dag utforskar vi nya platser, med gummibåt eller till fots. Det är mycket fokus på natur och kultur.

Flod & Hav samarbetar med det sedan länge väl etablerade systerföretaget Noble Caledonia i London vilket enligt Ann-Britt Swahnberg betyder två saker: att medresenärerna ofta är britter och att resorna säljer slut snabbt.

– I Sverige har vi bara funnits i två år men vi har redan ett antal stamkunder som fastnat för konceptet och som varit iväg på både två och tre resor. När vi nu breddar vårt utbud tror vi att fler kommer att få upp ögonen för detta bekväma och spännande sätt att uppleva världens svårtillgängliga utposter.

För mer information, bilder och broschyrbeställning kontakta:
Flod & Hav, Ann-Britt Swahnberg, tel 031-790 45 00, mejl ann-britt@flodohav.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here