Home Press Releases Frösö Park Spa öppnar med förnimmelser av Jämtland

Frösö Park Spa öppnar med förnimmelser av Jämtland

0
SHARE
Gläntan, Dimman och Röken är några av upplevelserna på Frösö Park Spa. Nu öppnar 1200 kvadratmeter spa i Östersund inspirerat av Jämtlands storslagna natur. Här finns bland annat inne- och utepool med vatten från Storsjön, utsikt över fjällvärlden, bubbelfotbad och rökbastu.
– Med kontraster såsom värme och kyla, sol och snöstorm kommer våra gäster, liksom dåtidens luftgäster, att både prövas och förföras. Bara Gläntan, som är första rummet och starten på den unika spa-ritualen, är värt ett besök, säger Anneli Helmersson, spa-ansvarig Frösö Park Spa.
Frösö Park Spa består av tretton upplevelser och förnimmelser av Jämtland. Exempel är Gläntan, Dimman, Grytorna, Grottan, Tjärnen, Sjön och Luften. De kommer kontinuerligt att ges olika nya innehåll, både fysiska och i form av filmer, bilder och ljud. Allt kommer att kunna associeras till naturen, de lokala hälsotraditioner och årstiderna. Frösö Park Spa blir på så sätt något som förändras över tid, precis som naturen.
Frösö Park Spa erbjuder, förutom traditionella behandlingar, en egen spa-ritual och tre signaturbehandlingar; Åkarbrasan som får fart på kroppen, Fjällvidderna som renar kroppen och Skogsturen som är rogivande.
– Det känns fantastiskt att vi nu kan erbjuda något alldeles extra till våra konferens-, hotell- och dagsgäster. Frösö Park Spa blir hjärtat i vår anläggning på riktigt, här kan man både höja och sänka pulsen, säger Björn Hemmingsson, vd Quality Hotel Frösö Park.
En av Sveriges främsta arkitekter, Thomas Sandell, har tillsammans med lokala hantverkare såsom Wikners i Persåsen och Frösö Handtryck, inrett spaet i trä, tyg och sten – allt inspirerat av Jämtland.
Frösö Park Spa är en del av Quality Hotel Frösö Park i Östersund och har öppet alla dagar. Mer information finns på frosoparkhotel.se/spa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here