Home Press Releases Fokus på Tel Aviv och Jerusalem innebär ökat resande till Israel!

Fokus på Tel Aviv och Jerusalem innebär ökat resande till Israel!

0
SHARE
Two cities. One break. 3000 years – 24 hours
– Vår satsning på Tel Aviv och Jerusalem som ett citybreak alternativ har varit framgångsrikt. Resandet ifrån Sverige har ökat med 24% i november jämfört med samma period 2015. I hela Norden har resandet ökat med 22% jämfört med november 2015, säger Göran Nilervall, marknadschefen på Israeliska Statens Turistbyrå i Norden.
Våren 2016 lanserades Two Cities. One Break. Samtliga marknads- och pr aktiviteter har fokuserats på denna produkt och att nå en ny målgrupp. Förutom kampanjen i TV, print, online och outdoor har det tagits fram en ny hemsida www.citiesbreak.com, och flertalet pressresor har arrangerats tillsammans med journalister och bloggare. En inspirationstidning om Tel Aviv och Jerusalem har producerats som skickats ut tillsammans med mode- och livsstilsmagasin. – Vi har haft en väldigt positiv dialog med researrangörerna som välkomnar och tror på Tel Aviv och Jerusalem som en “ny” weekenddestination, säger Göran Nilervall.
– Tel Aviv och Jerusalem har alla de attribut som resenären efterfrågar idag. Förutom att uppleva en ny kultur så är maten av erkänt hög kvalité, ett rikt och varierat restaurangutbud samt tillgång till hotell mitt i stan som passar den skandinaviska gästen. Dessutom finns det en uppsjö av sevärdheter, aktiviteter som kan kombineras med sol och bad, säger Göran Nilervall.
Vi ser med tillförsikt framemot 2017, vår satsning kommer fortsätta och troligtvis utökas i Sverige samt i andra delar av Norden.
Upplev det unika Israel – Besök coola Tel Aviv, Party- och Beachstaden vid Medelhavet som aldrig sover – Strosa runt i fascinerade Jerusalem med sina tre världsreligioner – Flyt på hälsosamma Döda havet – Simma med delfiner och snorkla i Röda havets korallrev vid Eilat – Följ Jesus fotspår i Galiléen – Vandra i Negev öknen med de häpnadsväckande vyerna.
Läs mer på www.goisrael.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here