Home Press Releases Flytande Ibis Hotel Göteborg-City i ny skepnad

Flytande Ibis Hotel Göteborg-City i ny skepnad

0
SHARE

Ibis Hotel Göteborg-City, stadens flytande hotell har nyligen totalrenoverats. Hotellet är beläget nära centrum och har alla bekvämligheter för såväl privat-, affärs-, som konferensgäster.

Klicka på valfri bild för att ladda ner den högupplöst

Samtliga 120 rum på Ibis Hotel Göteborg-City har fått en ny modern design och färgskala, platt-TV, nya sängar med dunfjädertäcken och gåsfjäderkuddar. Badrummen är smakfullt nyinredda med mosaikväggar.

Och självklart ska man bo på en båt i just en hamnstad av Göteborgs kaliber. Den välkända Avenyn ligger endast ett stenkast från båten. Hotellet erbjuder hög servicenivå, med reception som är öppen dygnet runt, och en restaurang som är öppen från 18.00–22.30.

-Äntligen har hotellet lika fin standard som sin personal, säger en av hotellets stamgäster om renoveringen.

Ibis Hotel Göteborg-City erbjuder även trevliga konferensmöjligheter med fantastisk utsikt över Göta kanal och den stora hamnen. Ta chansen att konferera i kaptenshytten! Hotellet har flera förmånliga konferenspaket att ta del av.

Bild: Alexa Andersson, Hotellvärdinna på Ibis Göteborg-City  

– Vi är mycket nöjda med renoveringen och att ha ett konkurrenskraftigt, samt något annorlunda, hotellalternativ i centrala Göteborg, säger hotellchefen Helena Hallberg.

Läs mer om hotellet:
www.ibis-goteborg-city.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here