Home Press Releases Flygresor.ses marknadschef kan bli årets intraprenör

Flygresor.ses marknadschef kan bli årets intraprenör

0
SHARE

Rekryteringsföretaget Talentia utser årligen Årets Intraprenör. Vinnaren koras den 17 maj på Berns i samband med den globala konferensen Intrapreneurship Conference. Bland finalisterna finns Kristoffer Rengfors, marknadschef på Flygresor.se
Talentia har under sju år delat ut pris till Årets Intraprenör, en person som utmärkt sig genom att utveckla nya idéer i organisationen personen arbetar för men inte själv har grundat. Bland årets fem finalister till det prestigefulla priset återfinns Kristoffer Rengfors, marknadschef för Flygresor.se.
– Jag är oerhört hedrad över att bli nominerad och utvald bland finalisterna till detta pris. Vi på Flygresor.se försöker ligga i framkant när det gäller att tänka nytt och driva förändring både inom vår egen organisation och för hela vår marknad. Det här är ett kvitto på att vi arbetar i rätt riktning, säger Kristoffer Rengfors, marknadschef på Flygresor.se.
Bakgrunden till priset är att Talentia, redan 1999, identifierade intraprenörens karaktäristiska egenskaper som driv och innovationsförmåga som de mest värdeskapande egenskaperna hos en rekryteringskandidat. Idag har Talentia specialiserat sig på att identifiera och rekrytera intraprenörer.
– Intraprenörer har värdefulla egenskaper som går att anamma om man lär sig deras tanke och arbetssätt. Vi vill trigga ett intraprenöriellt beteende, och ett sätt är att uppmärksamma intraprenörer som gjort ett starkt avtryck, säger Klas Karlsson, grundare till Talentia.
Finalister Årets Intraprenör
Kristoffer Rengfors, Chief Marketing Officer, Flygresor
”Kristoffer är klarsynt och söker prestigelöst efter nya digitala lösningar som håller Flygresor i framkant”.
Alexander Lydecker, Försäljningsdirektör, Bonnier News
”Alexander har succesivt byggt sitt team och radikalt utvecklat hela annonsaffären med innovativa erbjudanden”.
Viktor Svensson, President div. tech, ÅF
”Viktor bidrar med idéer som sammankopplar människor och resurser inom och utanför organisationen”.
Charlotta Szczepanowski, Hållbarhetschef, Riksbyggen
”Med stor målmedvetenhet driver Charlotta arbetet med att få in hållbarhetsaspekten i Riksbyggens alla processer”.
Mikael Sundström, Head of Networked Events, Ericsson
“Med ett imponerande driv har Mikael skapat en av de mest innovativa lösningar Ericsson kan presentera”
Juryn består av Klas Karlsson , Vd Talentia. Kamilla Kohn Rådberg , forskare Chalmers Universitet Öppen innovation och interorganisatorisk samverkan. Sven Atterhed , konsult inom intraprenörskap. Birgitta Stjärne , förändringsledare och författare. Claes Kinell , entreprenör och initiativtagare till masterutbildningen i Intraprenörskap vid Lunds Universitet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here