Home Press Releases Copenhagen Cooking åbner med middag og internationale topkokke

Copenhagen Cooking åbner med middag og internationale topkokke

0
SHARE

Copenhagen Cooking kick off d. 22. august i Den Sorte Diamant byder på åbningsmiddag og debat med internationale stjernekokke.

Når Copenhagen Cooking åbner dørene for 10 dages madoplevelser i København og omegn bliver det med internationale topkokke i Den Sorte Diamant d. 22. august og et efterfølgende socialt måltid med reference til Krøyers Hip, hip hurra – Copenhagen Cookings signaturfoto i år.

 

Debat med stjernekokke

Festivalen sætter i år særligt fokus på social food, og det vil også være det gennemgående tema for eftermiddagen i Den Sorte Diamant.

Den kulinariske begivenhed starter foran Den Sorte Diamant kl. 16, hvor værter byder velkommen med årets Copenhagen Cooking øl af Mikkeller og smagsprøver på den kulinariske begivenhed.

Derefter inviteres der, i samarbejde med MAD Symposium, til en debat om måltidets sociale sider. Debatten modereres af vært Adam Price og sættes i gang af brasilianske Alex Atala fra D.O.M., libanesiske Kamal Mousawak fra Souk el Tayeb, og danske Christian F. Puglisi fra Relæ.

Både Kamal Mouzawak og Alex Atala er kendt verden over for deres gastronomiske niveau og skarpe holdninger til mad. Alex Atala er en af verdens mest indflydelsesrige kokke, og han er, som Mouzawak og Puglisi, optaget af lokale, bæredygtige råvarer. Han driver restaurant D.O.M. i Brasilien, kåret til den 6. bedste restaurant i verden og nr. 1 i Sydamerika, og restaurant Dalva e Dito.

Kamal Mouzawak startede det første ‘farmers’ market’ i Beirut, Souk el-Tayeb, der værner om den lokale madkultur og det bæredygtige landbrug i Libanon. I dag inkluderer Souk e-Tayeb både regionale festivaler, skoleprogrammer m.m.

 

Smagsoplevelser ved langborde

Efter debatten sørger restaurant Søren K i samarbejde med Supermarco for skønne smagsoplevelser ved overdådigt dækkede borde inspireret af Krøyers maleri Hip, hip hurra. Maden vil få selskab af bobler fra Trentino og årets Copenhagen Cooking øl.

 

Ello Food Aps. / Supermarco er hovedsponsor og medvært ved den officielle åbning af Copenhagen Cooking.

Den officielle åbning af Copenhagen Cooking præsenteres i samarbejde med Det Kongelige Bibliotek og restaurant søren k.

Paneldebatten er arrangeret i samarbejde med MAD Symposium.

 

Programmet for Copenhagen Cooking  www.copenhagencooking.dk

Følg Copenhagen Cooking på Facebook https://www.facebook.com/CopenhagenCooking

Download Copenhagen Cooking pressefoto  via: www.copenhagencooking.dk/press-contacts-copenhagen-cooking

#Copenhagencooking

 

Copenhagen Cooking er arrangeret af Wonderful Copenhagen og et udvalg af byens bedste gastronomiske aktører med støtte fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Københavns Kommune og Nordea-fonden. H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking.

Ello Food Aps er hovedsponsor for Copenhagen Cooking 2013. Ello Food Aps / Supermarco er den største importør af italienske specialiteter i Danmark.

 

Wonderful Copenhagen

Frederikke Møller Kristiansen, Presseansvarlig

Telefon: 3355 7432, mobil: 4019 3847 Mail: fmk@woco.dk

Lonnie Hansen, Festivalleder

Telefon: 3355 7457 Mail:lha@woco.dk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here