Home Press Releases Branschrådet Svensk Massage blir en del av Hantverkarnas Riksorganisation

Branschrådet Svensk Massage blir en del av Hantverkarnas Riksorganisation

0
SHARE
Branschrådet Svensk Massage är sedan årsskiftet ny branschorganisation i Hantverkarnas Riksorganisation. För dig som yrkesmassör innebär det möjligheter att både nätverka med andra hantverksföretagare, utöka kundkretsen och att få ta del av Hantverkarnas förmånspaket.
Hantverkarnas Riksorganisation är den enda näringslivsorganisationen som arbetar för att sätta hantverket och hantverkarna främst. De verkar för en högkvalitet i relationen till såväl kunder som kollegor. Genom åren har de varit en mycket viktig aktör i arbetet för en seriös och vit hantverksbransch, där exempelvis införandet av ROT-avdraget är ett bra kvitto på det arbetet.
Det här är frågor som är viktiga även för Sveriges seriösa massageföretagare och därför faller sig ett medlemskap i Hantverkarna naturligt. Du som enskild medlem får möjlighet att bredda ditt kontaktnät ut i hantverkskretsar, där vi vet att många redan är kunder/patienter hos er.
Du får också tillgång till ett gediget förmånspaket med kostnadsfri juridisk rådgivning, möjlighet att hyra semesterlägenheter på Gran Canaria till förmånliga priser samt rabatter på exempelvis böcker, bilar och kontorsprodukter. Du kan även välja att finnas sökbar i Hantverkarnas söktjänst Sökhantverkare.se, där endast hantverkare som är medlemmar i Hantverkarna, det vill säga riktiga hantverkare, finns med.
Du som är medlem i Massörerna blir per automatik medlem även i Hantverkarnas Riksorganisation, då ditt medlemskap från 2017 även inkluderar årsavgiften i Hantverkarna. Du som inte är medlem i Massörerna, men av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör, kan bli medlem genom att kontakta Svensk Massages kansli på info@svenskmassage.se eller via telefon 08-32 85 58.
Tillsammans med Hantverkarna kan Branschrådet Svensk Massage intensifiera kampen mot den osunda konkurrensen från oseriösa aktörer, där såväl bordellverksamhet, trafficking samt skattefusk kan förekomma. Vi vill ha en ren bransch där våra medlemmar, som ofta är ensamarbetande yrkesmassörer ska kunna känna sig trygga på sina arbetsplatser och kunna bidra till en ökad folkhälsa på ett positivt och seriöst sätt.
Genom samarbetet kan vi också stärka rollen som yrkesmassör och sprida kunskapen om vad som skiljer en riktig hantverkare från andra.

Läs mer om Hantverkarna på deras hemsida, www.hantverkarna.se
Du kan även följa Hantverkarna på Facebook: https://www.facebook.com/HantverkarnasRiksorganisation/
På Instagram heter Hantverkarna @hantverkarna och använder hashtaggen #riktighantverkare: https://www.instagram.com/hantverkarna/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here