Home Press Releases Åtta av tio platser bokade: Jul- och nyårsflyget till Åre och Sälen...

Åtta av tio platser bokade: Jul- och nyårsflyget till Åre och Sälen nära fullbokat

0
SHARE

Att ta flyget till Åre och Sälen över jul och nyår blir allt populärare. Just nu är nära åtta av tio platser på jul- och nyårsflyget till fjällen bokat hos BRA.
Efterfrågan och bokningstakten på flyg till fjällen i vinter är över förväntan och ligger över fjolåret vid samma tid.
“Antalet bokningar till fjällen med flygbolaget BRA har ökat med drygt 60 procent jämfört med samma tid förra året. Och julflygen är nästan fullbokade” säger Sakarias Ronquist som är Regionchef i Östersund för flygbolaget BRA.
Efterfrågan på flyg till fjällen är just nu störst i januari, framförallt från Bromma till Åre/Östersund. Flygbolaget BRA har redan satt in extra flygavgångar för att möta efterfrågan.
“Platserna under skolloven är de som först tar slut, men än finns det platser för de som skyndar sig, Framförallt från eller via Bromma” säger Sakarias Ronquist.
Pris på fjällflyget med BRA startar från 598 kronor per person. Inga avgifter eller kostnader för bagage, sittplats eller förtäring ombord tillkommer. Allt ingår som alltid i priset hos BRA.

I vinter flyger BRA direkt…
Till Åre/Östersund från Stockholms cityflygplats Bromma, från Göteborg och från Malmö.
Till Sälen/Mora från Ängelholm/Helsingborg.
Flyg BRA, som vi ofta säger, står för Braathens Regional Airlines. Men det är också ett löfte om hur vi vill uppfattas av våra kunder. BRA är miljöcertifierat enligt ISO 14001 sedan 2009 och arbetar aktivt för ett fossilfritt inrikesflyg. BRAs 2,2 miljoner årliga passagerare var de nöjdaste inom inrikesflyget både år 2016 och 2017. BRA har en marknadsandel om drygt 40 procent på de orter vi flyger till och 1100 medarbetare på våra 13 destinationer; Stockholm Bromma, Umeå, Östersund, Sundsvall, Visby, Trollhättan, Göteborg, Växjö, Kalmar, Ronneby, Halmstad, Ängelholm och Malmö. BRA ägs av Braganza som är Per G Braathens svenska investmentbolag. www.flygbra.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here