Home Press Releases Angelica Montez de Oca utsedd till Bästa Informatör

Angelica Montez de Oca utsedd till Bästa Informatör

0
SHARE

Föreningen Sveriges TuristJournalister (STJ) har utsett Angelica Montez de Oca till Bästa Informatör för år 2011. Angelica är PR- och kommunikationsansvarig på den nordiska marknaden för Rezidor Hotel Group.

Motiveringen lyder:
• Angelica har i sin roll som PR- och kommunikationsansvarig på den nordiska marknaden arbetat för att lyfta fram hotellkedjan Rezidor Hotels olika hotell inte bara i Sverige och Norden, utan även internationellt. På kort tid har Angelica nått stora framgångar. Hennes serviceanda visade sig snabbt vara något utöver det vanliga och ordet nej verkar inte existera i hennes värld. Hon är den som ringer det där extra samtalet, den som tänker till en extra gång för att leverera ännu mer och som besitter ett kunnande och en personlighet som har gjort henne till en mycket populär och uppskattad person i branschen och bland resejournalister.
• Priset delades ut i samband med föreningens årsmöte där Patricia O’Conell, chef för Maltas Turistbyrå, invaldes i styrelsen som representant för de associerade medlemmarna. Övriga ledamöter som omvaldes är Lars Lindmark, Jan Larsson, Christian von Essen, Paulina Bylén, Maria von Gegerfelt och Magnus Wilandh.
• För mer information kontakta:
• Lars Lindmark   Christian von Essen
• Ordförande   Sekreterare
• lindmarkreportage@gmail.com christian@travelreport.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here