Home Press Releases Anders Trollsås ny vd för Biluthyrarna Sverige

Anders Trollsås ny vd för Biluthyrarna Sverige

0
SHARE
Biluthyrarna Sverige har utsett Anders Trollsås till ny VD från och med den 1 juni 2016. Anders Trollsås har mer än 15 års erfarenhet av bilbranschen, samt erfarenhet från en mängd ledande positioner inom bland annat servicenäringen. Nuvarande VD Roger Ekdahl lämnar organisationen efter 11 år för att bli deltidspensionär.
– Anders kommer in med en hel del branschkunskap men också med en spännande bakgrund som bland annat försäljningsdirektör på Scandic Hotels, som VD/klubbdirektör för Modo Hockey och närmast från en roll som VD/partner på Sportivity AB, ett företag inom sponsor- och eventuveckling inom idrotten, säger Per Johansson, ordförande för Biluthyrarna Sverige.
– Jag ser verkligen fram emot det här uppdraget och vill bidra med att skapa förståelse och så bra förutsättningar som möjligt för vår bransch. Jag brinner verkligen för biluthyrning och tror väldigt mycket på en ljus framtid för vår del, säger Anders Trollsås, tillträdande VD för Biluthyrarna Sverige.
Efter 11 år som VD för Biluthyrarna lämnar nu Roger Ekdahl organisationen för att njuta av livet som deltidspensionär.
– Roger är med sina 30 år i branschen en riktig nestor inom den nationella och internationella biluthyrningsnäringen. Roger har gjort ett fantastiskt arbete med att positionera biluthyrning som en viktig aktör inom transportväsendet. Jag önskar honom många och lyckliga år som nybliven pensionär, säger Per Johansson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here