Home Press Releases Accors boutiquehotellkedja MGallery lanserar nytt koncept för kvinnor

Accors boutiquehotellkedja MGallery lanserar nytt koncept för kvinnor

0
SHARE

Kvinnor är en växande kundbas för Accors boutiquehotellkedja MGallery. De representerar 43 procent av kundbasen och är i 75 procent av fallen beslutsfattare när det gäller resor på fritiden. MGallery utvecklar därför nu sitt erbjudande till kvinnor med ett nytt koncept – “Inspired by her”.

Konceptet har tagits fram genom samtal med kvinnliga hotellgäster samt en undersökning bland medlemmarna i Accors lojalitetsprogram Le Club. Frågan har även diskuterats ingående med nyckelpersoner i resebranschen. Undersökningen visar att kvinnor som bor på hotell prioriterar att känna sig trygga och bekväma, att hotellet erbjuder produkter som ger trygghet och välbefinnande samt att det erbjuds varierad, nyttig och välbalanserad mat och dryck.

– Antalet kvinnliga gäster har tredubblats på våra förstaklasshotell under de senaste tio åren. MGallery satsar därför nu på ett utbud av exklusiva tjänster som är anpassade efter kraven från en växande kvinnlig kundkrets, säger Jan Birkelund, försäljningschef för Accor i Norden.

MGallerys nya koncept erbjuder service som anpassas efter kvinnliga gäster. När gästen anländer till hotellet kan hon exempelvis välja plats och storlek på sitt rum samt beställa badrock och tofflor i sin storlek. I rummet finns kjolgalgar och helkroppsspegel. Restaurangen och rumsservicemenyerna erbjuder soppor, sallader och färsk frukt (vilket givetvis även kan beställas av manliga gäster).

“Inspired by her” testas sedan januari på fyra hotell i Frankrike: Hotel Baltimore Paris, Grand Hotel Roi René i Aix en Provence samt Grand Hotel de Cabourg och Hotel Carlton i Lyon. Målet är konceptet ska finnas på alla MGallerys hotell vid slutet av året.

Vänligen, läs mer i bifogat pressmeddelande.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Jan Birkelund

Chef försäljning, distribution och lojalitetsprogram, Accor Norden

Tel: 073-433 80 65

E-mail: jan.birkelund@accor.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here