Home Press Releases AccorHotels gör om Grand Mercure i Shanghai till lyxigt Pullman

AccorHotels gör om Grand Mercure i Shanghai till lyxigt Pullman

0
SHARE

Grand Mercure Shanghai Central, med placering mitt i ett av Shanghais mest kända affärsdistrikt Jing An District, görs nu om till Pullman Shanghai Jing An. Gästerna får uppleva ett helt nytt hotell, inte bara genom den nya inredningen utan även i hotellets hela personlighet.

Det har tagit ett år att renovera hotellet, som nu är en perfekt kombination av modernitet, design och vitalitet. Med sina 288 hotellrum och sviter, alla med lyxiga sängkläder och stilfulla badrum, genomsyras hotellet tydligt av AccorHotels payoff “Feel Welcome”.

Det nyrenoverade hotellet erbjuder nu ännu fler lokaler för möten och teambuildingaktiviteter, den största med kapacitet för upp till 350 personer. På de två restaurangerna kan gästerna antingen njuta av en internationell buffé på The Venu eller av det autentiska kinesiska köket på Hua Fu Ming Jia. Dessutom har  hotellet ett gym, en inomhuspool och en yogastudio.

– Det är en spännande upplevelse att genomföra en nyöppning av ett hotell som redan har funits i 26 år och som har ett så starkt rykte på marknaden. Övergången från Grand Mercure till Pullman tog ett år och resultatet ger oss nu möjligheten att erbjuda en lugn fristad i den annars så livliga metropolen Shanghai, säger Thibaud Geffroy, General Manager, Pullman Shanghai Jing An.

– Shanghai är en mycket attraktiv destination för resenärer från hela Norden, både turister och affärsresenärer. Pullman är ett hotellkoncept som passar alla som vill bo lite lyxigare. Kombinationen Shanghai och ytterligare ett Pullman-hotell känns därför väldigt logisk och bra för våra nordiska kunder, säger Jan Birkelund, VP Sales & Distribution Scandinavia & Finland.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here