Home Press Releases Accorhotell vinner två World Travel Awards 2012

Accorhotell vinner två World Travel Awards 2012

0
SHARE

Accors hotell Pullman Timi Ama Sardegna på Sardinien vann två priser i årets upplaga av World Travel Awards.

Hotellet blev utsett till ”World’s Leading Island Resort” och – för andra året i rad – till ”Europe’s Leading Island Resort”. Den prestigefyllda tävlingen har sedan 1994 korat vinnare bland världens ledande företag i rese- och turistbranschen. Över 5000 företag var med och tävlade och 213 000 reseagenter och anställda inom turistnäringen i 164 länder röstade fram årets vinnare.
 
 
Hotellets vackra omgivningar och eminenta service gjorde att Pullman Timi Ama Sardegna utsågs till vinnare. Det femstjärniga hotellet är beläget i natursköna omgivningar på Sardiniens sydöstra kust, i närheten av byn Villasimius, vid Medelhavets stränder. Från flygplatsen i Cagliari tar det ungefär en timme att ta sig till hotellet som riktar sig till både semesterfirare och affärsresenärer. Hotellet erbjuder bland annat thalassoterapi, vattensporter samt tre restauranger som serverar ett urval av lätta måltider, sardinska specialiteter, internationella rätter och mycket mer.

“Vi är oerhört stolta och det är en stor ära för oss att vinna dessa två priser. Det visar att vi har lyckats skapa en anläggning i världsklass och att vårt hårda arbete uppskattas av såväl affärs- som fritidsresenärer. Vår konferensanläggning och våra originella idéer när det gäller aktiviteter gör att vårt hotell passar perfekt för företagsevent. Omgivningarna och hela vårt utbud av tjänster och aktiviteter förklarar varför semesterfirare tycker så mycket om att koppla av hos oss”, säger Patrick Recasens, hotellchef på Pullman Timi Ama Sardegna.

Accors varumärke Pullman har 60 hotell världen över. Tio resorts ingår i Pullmannätverket och de finns på platser som Bali (Indonesien), Sanya (Kina), Pattaya (Thailand) och Mazagan (Marocko) – samtliga erbjuder sina gäster oförglömliga upplevelser och möjlighet att njuta av kultur och vackra omgivningar. Pullmans resorts ligger perfekt vid stranden, bland bergen eller i intressanta städer. Alla anläggningar har ett stort utbud av tjänster och aktiviteter för kultur-, sport- eller familjesemestrar och affärsresor.

“Priserna som Pullman Timi Ama Sardegna har vunnit betyder mycket för varumärket Pullman. Det betyder att våra hotell har tagit ett stort steg mot att etablera sig som ett internationellt erkänt varumärke med exceptionella anläggningar i toppklass som kombinerar affärsresor och semestrar. I år kommer varumärket att utöka sitt utbud och ge kunderna mer att välja bland: en ny resort i Phuket, Thailand, kommer att öppna och en ny webbplats för Pullmanresorts kommer att lanseras,” berättar Xavier Louyot, Pullman Global Marketing Vice-President. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here